Liukuportti

Liukuportti

Liukuportti soveltuu parhaiten kohteeseen, jossa tarvitaan leveää ajoväylää sekä toimintavarmaa porttia. Yksilehtisellä liukuportilla voidaan sulkea 3-10 metriä leveä ajoväylä ja kaksilehtisellä jopa 20 metriä leveä ajoväylä. Valmistamme ja asennamme käsikäyttöisiä sekä automatisoituja liukuportteja.

Kun haluat tyylikkään ja toimintavarman portin, niin liukuportti on hyvä valinta. Liukuporttimme on varmatoiminen vaativassakin käyttöympäristössä sekä sen huoltaminen on erittäin vaivatonta. Liukuporttiin voi liittää useiden eri valmistajien porttiautomatiikkaa.

Liukuportteja valmistetaan erikorkuisina sekä -levyisinä, aina kohteen tarpeet huomioiden. Useimmiten porteissa on täytteenä panssariverkko, mutta portin täytteenä voidaan käyttää muitakin materiaaleja. Liukuportti on myös mahdollista maalata (kaikkiin RAL-sävyihin), mikä tekeekin kokonaisuudesta entistä tyylikkäämmän.

Siirrettävä malli

Liukuporttia saa myös siirrettävänä mallina esimerkiksi työmaalle väliaikaiseen käyttöön. Siirrettävä liukuportti toimitetaan kohteeseen täysin käyttövalmiina. Asiakas voi liittää sen osaksi kulunhallintajärjestelmäänsä.