Liukuportti

Liukuportti

Liukuportti soveltuu parhaiten kohteeseen, jossa tarvitaan leveää ajoväylää sekä toimintavarmaa porttia. Yksilehtisellä liukuportilla voidaan sulkea 3-10 metriä leveä ajoväylä ja kaksilehtisellä jopa 20 metriä leveä ajoväylä. Valmistamme ja asennamme käsikäyttöisiä sekä automatisoituja liukuportteja.

LEGO-liukuportti

Kun haluat tyylikkään ja toimintavarman portin, niin LEGO-liukuportti on hyvä valinta. Liukuporttimme on varmatoiminen vaativassakin käyttöympäristössä sekä sen huoltaminen on erittäin vaivatonta. LEGO-liukuporttiin voi liittää useiden eri valmistajien porttiautomatiikkaa.

LEGO-liukuportteja valmistetaan erikorkuisina sekä -levyisinä, aina kohteen tarpeet huomioiden. Useimmiten porteissa on täytteenä panssariverkko, mutta portin täytteenä voidaan käyttää muitakin materiaaleja. Liukuportti on myös mahdollista maalata (kaikkiin RAL-sävyihin), mikä tekeekin kokonaisuudesta entistä tyylikkäämmän.

Siirrettävä malli

LEGO-liukuporttia saa myös siirrettävänä mallina esimerkiksi työmaalle väliaikaiseen käyttöön. Siirrettävä liukuportti toimitetaan kohteeseen täysin käyttövalmiina. Asiakas voi liittää sen osaksi kulunhallintajärjestelmäänsä.